Toon kalender

Bekijk alle cyclo's Menu
 1. 10 redenen waarom jij je vandaag nog moet inschrijven voor Gent-Wevelgem Cyclo

  De voorjaarsklassiekers volgen elkaar in sneltempo op. De Proximus Cycling Challenge blijft niet achter. Morgen staat er een nieuwe Cyclo op het programma. Ga de strijd aan met de wind, hellingen en "Plugstreets" op een parcours dat je leidt via historische plaatsen. Online inschrijven kan nog tot vanavond 23:59. Wij sommen tien redenen op waarom jij straks nog snel moet inschrijven voor deze rit in Flanders Fields.

  Lees meer
 2. Parcourswijziging voor de afstanden 90km, 135km en 220km

  Wegens onvoorziene omstandigheden moest het parcours van de Gent-Wevelgem Cyclo in laatste instantie licht aangepast worden.

  Lees meer
 3. Gent-Wevelgem Cyclo in beelden: ontdek wat je mag verwachten!

  Zaterdag krijgen wielertoeristen één dag voor de profs de kans om de Vlaamse klassieker Gent-Wevelgem te rijden. Ontdek dus zelf welke passages beslissend zullen zijn tijdens de profkoers. Voor wie nog niet overtuigd is, selecteerden we enkele leuke foto's van Gent-Wevelgem Cyclo 2016. Zo weet je wat je allemaal kan verwachten als je zaterdag afzakt naar Wevelgem!

  Lees meer
 4. Het parcours in detail: welke hindernissen liggen op jouw parcours?

  Zaterdag is het een dag voor de profs de beurt aan honderden wielertoeristen om hun Gent-Wevelgem te rijden. Wij zetten even op een rijtje hindernissen jij op 25 maart voor de kiezen krijgt.

  Lees meer
×

Informatie

Parcours

Organisatie